Lagerlokaler.net

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till [email protected] om du ska hyra ut lokaler.

Lagerlokal att hyra i Burlöv

264 m2 kontor, produktion, lager i Burlöv att hyra

Mycket trevligt kontor med tillhörande lager

Mycket trevligt kontor med tillhörande lager

Trevligt kontor med tillhörande lagerdel i bra område i nära anslutning till motorvägar och ringleder. Tågstation på gångavstånd.

Beskrivning

Mycket fräscha kontorslokaler med tillhörande lager. Lagret har stor port samt separat ingångsdörr och hög takhöjd. Kontoret bjuder på fyra kontorsrum varav ett är större för 2-4 personer. Konferensrum finns likaså pentry med pausytor och utställningsmöjligheter

Planlösning

Kontor med tillhörande lagerdel om totalt 264 kvm. Bra takhöjd och en rejäl port.

Kommunikationer

Gångavstånd till Burlövs tågstation och även till närmsta busshållplats där man snabbt och enkelt kan ta sig till Malmö eller Lund.

Hitta hit med Skånetrafiken

Service

Gångavstånd ifrån Burlövcentrum med många restauranger och shoppingmöjligheter.

Parkering

Parkeringsplats ingår i månadsavgiften/hyran.

Tillträdesdatum

Omgående

Övrigt

[xxxxx] är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter långsiktigt med egen personal. Vår affärsidé är att skapa goda och långvariga relationer med våra hyresgäster genom att vara lyhörda för våra hyresgästers önskemål samt engagerade i förvaltningen och utvecklingen av våra fastigheter. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Stockholm, men vi har också lokaler på ett flertal expansiva orter ...