Lagerlokaler.net

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till [email protected] om du ska hyra ut lokaler.

Lagerlokal att hyra i Burlöv

264 m2 kontor, produktion, lager i Burlöv att hyra

Ljust och fräscht Kontor & Lager

Ljust och fräscht Kontor & Lager

Trevligt kontor med tillhörande lagerdel i bra område i nära anslutning till motorvägar och ringleder. Tågstation på gångavstånd.

Beskrivning

Mycket fräscha kontorslokaler med tillhörande lager. Lagret har stor port samt separat ingångsdörr och hög takhöjd. Kontoret bjuder på genomgående kontorslandskap inkl. pentry samt 2 konferensrum. Möjlighet att bygga om till separata kontor om så önskas. Strategiskt beläget område i direkt anslutning till både yttre och inre ringleden. Populärt område med många trevliga hyresgäster. Långtradare har access till området. Gångavstånd till tågstation och busshållplats. Brevlådor i direkt anslutning till tomten. Närhet till Burlövcentrum med många restauranger och shoppingmöjligheter.

Planlösning

Trevlig och fräsch lokal öppen genomgående planlösning inkl. pentry samt 2 separata konferensrum, samt lager med stor port. Finns även möjlighet till skön uteplats

Kommunikationer

Gångavstånd till tågstation och busshållplats. Brevlådor i direkt anslutning till tomten.

Hitta hit med Skånetrafiken

Service

Närhet till Burlövcentrum med många restauranger och shoppingmöjligheter.

Parkering

Parkering utanför lokalen

Tillträdesdatum

Omgående

Övrigt

[xxxxx] arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva region...