Lagerlokaler.net

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till [email protected] om du ska hyra ut lokaler.

Lagerlokal att hyra i Uppsala

398 m2 kontor, produktion, lager i Uppsala att hyra

Fyrisborgsgatan 3

Fyrisborgsgatan 3

Nu kan vi erbjuda toppmoderna kontor i representativ fastighet med bästa läget ut med Tycho Hedens Väg.

Beskrivning

Representativ fastighet i mycket bra läge i Fyrislund. Till lokalen hör en egen lastkaj med lager i markplan. Lokalerna erbjuder flexibel planlösning med fönster åt flera väderstreck vilket ger lokalerna ett härligt ljusinsläpp.

Planlösning

Öppen planlösning

Kommunikationer

Från fastigheten finns mycket goda kommunikationer till Uppsala centrum. Cirka vart 10 minut går en buss från området under normala kontorstider. Fastigheten har även närhet till E4:ans infart till Uppsala vilket möjliggör ger närhet till Stockholm och Arlanda.

Service

I området finns flertalet uppskattade restauranger. I Boländernas handelsområde finns ett brett serviceutbud med företax som ex Ikea, Bauhaus, Rusta, max med flera andra.

Parkering

Flertalet lediga parkeringsplatser i direkt anknytning till fastigheten.

Tillträdesdatum

2023-01-01

Övrigt

[xxxxx] är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter långsiktigt med egen personal. Vår affärsidé är att skapa goda och långvariga relationer med våra hyresgäster genom att vara lyhörda för våra hyresgästers önskemål samt engagerade i förvaltningen och utvecklingen av våra fastigheter. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Stockho...