Lagerlokaler.net

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till [email protected] om du ska hyra ut lokaler.

Lagerlokal att hyra i Nyköping

275 m2 produktion, kontor, lager i Nyköping att hyra

Kocks Väg 7

Information

Vi erbjuder er möjligheten att etablera er verksamhet i nyproducerade lokaler på det attraktiva och expansiva området Hemgården i Nyköping. Lokalen erbjuder ett mycket strategiskt läge med direkt anslutning till E4an, samt närhet till Nyköping C. Nedre plan består av verkstadsytor på 167 kvm tillsammans med en RWC. Ytan är anpassad med golvränna, samt förberedd för tryckluft.Övre plan erbjuder två stycken rymliga kontor tillsammans med kök, RWC, dusch och omklädningsrum. Framtida hyresgäst erbjuds även möjlighet till konferensutrymmen som delas med övriga hyresgäster inom fastigheten.Möjlighet till tillträde omgående. Tveka inte på att kontakta oss för mer information eller visning!

Området

Hemgården i Nyköping är ett område som framhäver sitt pulserande näringsliv och starka fokus på företagande. Här återfinns en variation av företag inom olika branscher, inklusive detaljhandel, service och teknik. Många små och medelstora företag har sin bas i Hemgården och utgör en vital del av områdets ekonomiska landskap. Entreprenörskap och innovationsanda präglar området, och flera företag strävar efter hållbarhet och miljövänliga initiativ. Hemgården är en plats där företagsanda och tillväxt är i fokus, och området erbjuder en attraktiv affärsmiljö för lokala företagare.

Kommunen

Nyköping, beläget i Södermanlands län, är en kommun som blomstrar med en dynamisk ekonomi och starkt fokus på företagande. Staden har en m...